Vienas iš svarbiausių dalykų, į ką vertėtų atkreipti dėmesį renkantis lauko duris, yra jų medžiaga. Dažniausiai naudojamos medžiagos lauko durims yra medis, metalas ir plastikas. Kiekviena iš šių medžiagų turi savo privalumų ir trūkumų. Medinės durys suteikia natūralią ir šiltą išvaizdą, tačiau reikalauja nuolatinio priežiūros ir dažymo. Metalinės durys yra patvarios, saugios ir lengvai prižiūrimos, tačiau gali būti šalčio laidininkai. Plastikinės durys yra patvarios, lengvos ir nereikalauja daug priežiūros, tačiau gali prarasti estetinį patrauklumą per ilgą laiką.

Be medžiagos, reikėtų atkreipti dėmesį ir į durų dizainą. Dabartinėje rinkoje yra didelis pasirinkimas skirtingų durų modelių ir stilių. Galite rinktis tarp klasikinių durų, su moderniomis linijomis ar netgi su stiklu. Durų spalva taip pat gali turėti didelę įtaką namo išvaizdai, todėl svarbu pasirinkti tokias duris, kurios harmoningai dera su jūsų namo fasado spalva ir stiliumi.

Svarbu ne tik durų išvaizda, bet ir jų funkcionalumas. Lauko durys turėtų būti saugios, užtikrinti tinkamą izoliaciją nuo šalčio, drėgmės ir triukšmo. Taip pat reikėtų pasirinkti duris su tinkama apsaugos sistema.

Pateikiame tik mažą dalį mūsų durų galerijos. Jei turite spec. poreikių, kviečiame susisiekti el.paštu info@langainamams.lt

Lauko durų galerija: